Taloyhtiöille yläkuva
Taloyhtiöille

Taloyhtiöille onnistunut remontti ja onnelliset asukkaat

Taloyhtiön remontti on myös yksi asukkaan suurimmista investoinneista. Älä siis tingi laadukkaista korjausrakentamisen asiantuntijapalveluista. Projektin puutteellisen johtamisen, suunnittelun, tutkimusten ja valvonnan takia aikataulut venyvät, rakennusurakan hinta nousee ja lopputuloksen laatu heikkenee. Satsaa kokeneeseen, ammattitaitoiseen ja luotettavaan kumppaniin – Rakennuttajakaareen.

Tiedämme miten eri aikakaudella rakennetut talot pitää korjata. Sinulle se tarkoittaa onnistunutta putkiremonttia, julkisivuremonttia, parvekeremonttia tai piharemonttia. Otamme tarpeesi huomioon jo ihan projektin alkuvaiheista alkaen. Et kohtaa konsulttiarmeijaa, vaan juuri sinun remonttiisi sopivan ja räätälöidyn porukan. Kerromme sinulle parhaimmat vaihtoehdot, jotta sinun on helppo tehdä fiksuimmat päätökset. Tämä on siitä oiva tapa toimia, että lopputuloksena on onnistunut urakka ja onnelliset asukkaat.

Kysy lisää

Palvelut taloyhtiöille

Olemme kuulleet lämpimiä kehuja taloyhtiöasiakkailtamme mm. projektinjohtajamme tavasta pitää yhteyttä sovitusti ja kertoa haastavatkin asiat ymmärrettävästi.

Tutustu palveluihin

Energiaremontti pienentää hiilijalanjälkeäsi ja kasvattaa varallisuuttasi

Tämä opas on Järjen ääni vihreään korjausrakentamiseen. Se tarjoaa runsaasti ajankohtaista tietoa ja käytännön vaihtoehtoja erilaisten kiinteistöjen energiatehokkuuden parantamiseksi.

Järjen ääni 2 - Vihreä korjausrakentaminen -opas kertoo mitä nimi lupaa.

Töitämme

Tiettyyn paikkaan tiettynä aikana tehty rakennus on aina uniikki, ja vaatii sen mukaista tarkastelua. Tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihin, annamme sinulle arvokasta käytännön kautta opittua tietoa, jota et muualta saa.

Ulkovaipan ja piha-alueiden peruskorjaus

As-oy Kiertotähdentie 4

Helsingin Siltamäessä sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu yhdeksän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat hankesuunnittelu, ulkovaipan kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta.

Asuinkerrostalon perinteinen putkiremontti

As Oy Myyrintuomi

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva, vuonna 1973 valmistunut kahden asuinrakennuksen ja 120 huoneiston kerrostalokiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat pää-, LVI-, sähkö-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu.

Kiinteistön peruskorjaus

As-oy Kauppaneuvoksentie 4

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Olemme toimineet hankkeesta riippuen projektinjohtajana, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana ja töiden valvojana.