Referenssit yläkuva
Referenssit

Töitämme

Kokemus syntyy hurjalla toistomäärällä. Kymmenen vuoden yrityskokemuksella ja sadoilla henkilötyövuosilla olemme korjaushankkeiden mestareita. Korjausrakennushankkeen läpivieminen edellyttää monipuolisen rakennuskantamme rakennus- ja talotekniikan sekä arkkitehtuurin tuntemusta.

Tämän lisäksi on oleellista hallita teknisten ja kaupallisten asiakirjojen tapauskohtainen laatiminen ja tulkinta. Tiettyyn paikkaan tiettynä aikana tehty rakennus on aina uniikki, ja vaatii sen mukaista tarkastelua. Tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihin, annamme sinulle arvokasta käytännön kautta opittua tietoa, jota et muualta saa.

”Kaikki osakkaat ja asukkaat ovat tyytyväisiä”

Erinomainen lopputulos, johon kaikki osakkaat ja asukkaat ovat tyytyväisiä. Lopputulos on toiminut ja tehdyt ratkaisut ovat olleet teknisesti kestäviä. Rakennuttajakaarella oli keskeinen ja tärkeä osuus siinä, että rahoille saatiin hyvä vastine.

Teija Aarnio, hallituksen pj, As-oy Kauppaneuvoksentie 4

Julkisivun peruskorjaus

Kiinteistö Oy Helsingin Forum

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, kauppakeskus Forumin osan vuonna 1890 valmistunut rakennus. Korjaustyö suoritettiin entisöintimenetelmin ja sisälsi runsaasti koristeiden korjaus- ja uusimistöitä.

Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto, hankesuunnittelu, kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.

Asuinkerrostalon perinteinen putkiremontti

As Oy Aleksis Kiven katu 38

Helsingin Kalliossa sijaitseva, 1920-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto sekä rakennus-, LVI- ja sähköteknisten töiden valvonta.

Julkisivun, kattoterassien ja vesikaton peruskorjaus

Oy Mikonlinna Ab

Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla sijaitseva, 1940-luvulla rakennettu liiketilakiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto, hankesuunnittelu, vesikaton kuntokartoitus, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu ja töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.

Ulkovaipan ja piha-alueiden peruskorjaus

As-oy Kiertotähdentie 4

Helsingin Siltamäessä sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu yhdeksän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat hankesuunnittelu, ulkovaipan kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta.

Julkisivun ja parvekkeiden peruskorjaus

As Oy Mirjalax

Espoon Olarissa sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu neljän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat projektinjohto, kuntotutkimus, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu ja rakennusteknisten töiden valvonta.

Vesikattojen ja julkisivujen peruskorjaushankkeet

Kiinteistö Oy Helsingin Kaivokatu 8

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan, 1910–1960-luvuilla rakennetun nk. Makkaratalo-kiinteistön liiketilarakennukset. Toimimme hankkeesta riippuen projektinjohtajana, kunto- ja haitta-ainetutkijana, rakenne- ja sähkösuunnittelijana tai töiden valvojana.

Kiinteistön peruskorjaus

As-oy Kauppaneuvoksentie 4

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Olemme toimineet hankkeesta riippuen projektinjohtajana, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana ja töiden valvojana.

Julkisivun, parvekkeiden ja vesikaton peruskorjaus

As Oy Liisankatu 15

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva, 1910-luvulla valmistunut kahden asuinkerrostalon kiinteistö. Kiinteistön ulkovaippaa on peruskorjattu usean vuoden aikana eri vaiheissa.

Olemme toimineet näissä hankkeissa projektinjohtajana, kunto- ja haitta-ainetutkijana, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana ja töiden valvojana.

Kiinteistön peruskorjaus ja parannustyöt

As Oy Kaarenjalka 5

Helsingin Kontulassa sijaitseva, vuonna 1968 valmistunut asuinkerrostalokiinteistö. Kiinteistön peruskorjaus, käyttötehokkuuden kasvattaminen ja energiatehokkuuden parantaminen

Julkisivun, vesikaton, ikkunoiden, ovien ja parvekkeiden peruskorjaus

Kiinteistö Oy Mikonkatu 17

Helsingin ydinkeskustassa Fenniatalon ulkovaipan peruskorjaushanke. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto, hankesuunnittelu, kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta.

Asuinkerrostalon perinteinen putkiremontti

As Oy Myyrintuomi

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva, vuonna 1973 valmistunut kahden asuinrakennuksen ja 120 huoneiston kerrostalokiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat pää-, LVI-, sähkö-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu.