Töitämme

Korjausrakennushankkeen läpivieminen edellyttää monipolvisen rakennuskantamme rakennus- ja talotekniikan sekä arkkitehtuurin tuntemusta. Tämän lisäksi on oleellista hallita teknisten ja kaupallisten asiakirjojen tapauskohtainen laatiminen ja tulkinta. Jokainen rakennus on uniikki, tiettynä aikana omalle paikalleen tehty, ja vaatii sen mukaisen tarkastelun, mutta tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihimme, annamme asiakkaamme käyttöön arvokasta käytännön kautta opittua tietoa. Meillä on runsaasti referenssejä eri-ikäisten ja –kaltaisten rakennusten korjaamisesta ja rakentamisesta.

Referenssikohteitamme

Julkisivun peruskorjaus

Kiinteistö Oy Helsingin Forum

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva, kauppa­keskus Forumin osan vuonna 1890 valmistunut rakennus. Korjaustyö suoritettiin entisöinti­menetelmin ja sisälsi runsaasti koristeiden ­korjaus- ja uusimistöitä. Tehtävämme projektissa olivat kuntotutkimus, pää-, ­arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu sekä ­projektijohto ja töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.

Katso kuvia kohteesta

Asuinkerrostalon putkiremontti perinteisin menetelmin

As Oy Aleksis Kiven katu 38

Helsingin Kalliossa sijaitseva, 1920-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat projektijohto ja rakennus-, LVI- ja sähköteknisten töiden valvonta.

Katso kuvia kohteesta

Julkisivun, kattoterassien ja vesikaton peruskorjaus

Oy Mikonlinna Ab

Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla sijaitseva, 1940-luvulla rakennettu liiketilakiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat vesikaton kuntokartoitus, julkisivu- ja vesikattotöiden pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.

Katso kuvia kohteesta

Ulkovaipan ja piha-alueiden peruskorjaus

As Oy Kiertotähdentie 4

Helsingin Silltamäessä sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu yhdeksän asuinkerrostalon kiinteistö. Kiinteistölle suoritettiin mittava peruskorjaustyö, missä rakennusten julkisivu eristerapattiin sekä parveke-elementit, vesikatto, ikkunat, ovet ja salaoja- ja sadevesijärjestelmä uusittiin. Tehtävämme projektissa olivat ulkovaipan kuntotutkimus, hankesuunnittelu, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu sekä töiden valvonta.

Katso kuvia kohteesta

Julkisivun ja parvekkeiden peruskorjaus

As Oy Mirjalax

Espoon Olarissa sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu neljän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat betoniparvekkeiden kuntotutkimus, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta

Katso kuvia kohteesta

Vesikaton peruskorjaus sekä julkisivun ja ikkunoiden kunnostustyö

Kiinteistö Oy Helsingin Kaivokatu 8

Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevan, 1910–1960-luvuilla rakennetun ns. Makka­ra­talokorttelin sisäpihan liiketilarakennukset. ­Tehtävämme projektissa olivat rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamer­kintä SR 1.

Katso kuvia kohteesta

Kiinteistön peruskorjaus

As Oy Kauppaneuvoksentie 4

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Kiinteistö on peruskorjattu usean vuoden aikana eri vaiheissa. Tehtyjä perusparannuksia ovat olleet mm. putkiremontti perinteisin menetelmin, eteläjulkisivun korjaus eristerappaamalla, hissien rakentaminen ja porrashuoneiden kunnostaminen. Olemme toimineet näissä projekteissa tilanteesta riippuen projektijohtajana, töiden valvojana ja/tai pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana.

Katso kuvia kohteesta

Vesikaton peruskorjaus

As Oy Liisankatu 15

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva, 1910-luvulla valmistunut kahden asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat vesikaton kuntotutkimus, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta.

Katso kuvia kohteesta