Rakennuttajakaaren tarjoamat palvelut

Tarjoamme rakennus- ja taloteknistä osaamistamme niin asuin- kuin toimitilarakennusten korjausprojekteihin. Tyypillisiä toimeksiantojamme ovat kiinteistöjen putkiremonttien, julkisivutöiden, vesikattokorjausten, täysvaltaisten peruskorjausten ja toimistotilojen muutostöiden asiantuntijatehtävät.

Kiinteistöyhtiöille

TaloyhtiöillePalvelu-ikoni

Toteutussuunnittelu

Rakennushankkeen perustus valetaan jo suunnitteluvaiheessa. Työn lopputulos on rakennuttajan tahdon mukainen, kun rakentajalla on selkeät ja asianmukaiset ohjeet työlleen.

Lue lisää
Palvelu-ikoni

Projektijohto

Projektijohdon tärkein tehtävä on varmistaa, että rakennushankkeen osapuolet suunnittelijoista urakoitsijaan suorittavat työnsä tilaajan toiveiden mukaisesti ja kustannustehokkaasti.

Lue lisää
Palvelu-ikoni

Työmaavalvoja

Työmaavalvoja toimii rakennushankkeessa rakennuttajan asiantuntijana ja edunvalvojana urakkasuorituksen aikana ja huolehtii, että valittu urakoitsija suorittaa työn sopimuksen mukaisesti.

Lue lisää
Palvelu-ikoni

Turvallisuuskoordinaattori

Laki edellyttää, että rakennuttaja nimeää rakennushankkeeseen työturvallisuusasioista huolehtivan turvallisuuskoordinaattorin. Turvallisuuskoordinaattorin tehtävä on varmistaa, että rakentaminen suunnitellaan siten, että rakennustyö on turvallinen toteuttaa ja kiinteistö töiden valmistuttua käyttää.

Lue lisää
Palvelu-ikoni

Kuntotutkimukset

Kuntotutkimuksessa selvitämme rakennuksen tai sen tietyn osan (esim. julkisivu, parvekkeet tai vesikatto) kunnon ja annamme tutkimustyössä saadun tiedon perusteella korjaustoimenpidesuosituksen aikatauluineen ja kustannusarvioineen. Kuntotutkimuksessa avataan rakenteita ja irrotetaan näytteitä laboratoriotutkimuksia varten.

Lue lisää
Palvelu-ikoni

Hankesuunnittelu

Hankesuunnittelulla kartoitamme ja laadimme suoritettujen kuntotutkimusten ja selvitystöiden pohjalta kiinteistön korjaustapasuosituksen kustannusarvioineen ja aikatauluineen.

Lue lisää

Rakennuttajakaaren hinnoittelu

Hinnoittelu-ikoni

Hinnoittelemme työmme tunti­veloitus­perus­teisesti tai kiinteällä kokonais­hinnalla tilaajan toiveen mukaisesti.

Kustannustehokkaimman ratkaisun asiakkaalle pystymme tarjoamaan, kun työtämme tilataan kerralla isompina kokonaisuuksina, esim. projektijohto, toteutussuunnittelu ja työmaavalvonta.