Etusivu yläkuva
Kiinteistöyhtiöille

Olemme rakennetun omaisuutesi salkunhoitaja

Hyvin tehdyt ja kiinteistön tarpeisiin räätälöidyt asiantuntijapalvelut maksavat varmasti itsensä takaisin kiinteistön arvoa nostamalla. Me koemmekin, että olemme rakennetun omaisuutesi salkunhoitaja. Tässä työssä meitä auttaa laaja kokemus ja ammattitaito.

Kun meillä on hoidossa kaikki kehityksestä korjaussuunnitteluun ja rakennustyön valvontaan, tiedämme oikeastaan kaiken arvokkaan kiinteistöstäsi. Sinulle se tarkoittaa, että pystymme aina kertomaan mitä ja milloin kiinteistössäsi kannattaa tehdä. Aika on rahaa - hyvä korjausrakentamisen asiantuntija säästää kumpaakin. Kun kiinteistöjä kohtelee kuten ihmisiä: jämäkästi, mutta lämmöllä ja arvostaen, kiinteistöomaisuus voi hyvin nyt ja tulevaisuudessa.

Jos arvostat jämäkkyyttä ja ammattitaitoa, soita heti Pasille tai Tuomakselle:

{{ person_name }}

{{ persons[ person_name ]['title'] }}

{{ persons[ person_name ]['phone'] }}

Meillä on myös pysyvä pöytävaraus, jos tapaat mieluummin lounaan äärellä.

Kiinteistö­kehityksen palvelut ammatti­rakennuttajille

Olemme kiinteistön kehityksen kannalta juuri sopivan kokoinen kumppani sinulle. Keskisuurena yrityksenä toimimme nopeasti ja meillä on tarpeeksi laajuutta palveluvalikoimassamme ja paukkuja resursseissamme.

Tutustu palveluihin

Töitämme

Tiettyyn paikkaan tiettynä aikana tehty rakennus on aina uniikki, ja vaatii sen mukaista tarkastelua. Tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihin, annamme sinulle arvokasta käytännön kautta opittua tietoa, jota et muualta saa.

Kiinteistön peruskorjaus ja parannustyöt

As Oy Kaarenjalka 5

Helsingin Kontulassa sijaitseva, vuonna 1968 valmistunut asuinkerrostalokiinteistö. Kiinteistön peruskorjaus, käyttötehokkuuden kasvattaminen ja energiatehokkuuden parantaminen

Julkisivun, vesikaton, ikkunoiden, ovien ja parvekkeiden peruskorjaus

Kiinteistö Oy Mikonkatu 17

Helsingin ydinkeskustassa Fenniatalon ulkovaipan peruskorjaushanke. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto, hankesuunnittelu, kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta.

Julkisivun, kattoterassien ja vesikaton peruskorjaus

Oy Mikonlinna Ab

Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla sijaitseva, 1940-luvulla rakennettu liiketilakiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat projektinjohto, hankesuunnittelu, vesikaton kuntokartoitus, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu ja töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.