Isännöitsijöille yläkuva
Isännöitsijöille

Isännöitsijöille luvassa helpotusta hommiin ja tyytyväiset asukkaat

Arvostamme isännöitsijöiden työtä ja osaamista, ja tiedämme, että isännöitsijällä töitä riittää joskus vähän liiankin kanssa. Siksi olemme kehittäneet palveluitamme helpottamaan työtaakkaasi ja sujuvoittamaan työpäivääsi.

Meiltä saat esittelymateriaalit taloyhtiölle, piipahdamme mielellämme kertomassa remontin vaiheista asukkaille ja kilpailutamme puolestasi parhaat osaajat kaikkiin projektin eri vaiheisiin. Olemme insinöörejä, joten dokumentit, raportit ja projektit tulevat aina ajallaan, kuulemma poikkeuksellisen jämäkästi. Rakkaus on rajoja, ja me pidämme niitä myös remontin kustannuksille.

Tahdotko vaativiin hankkeisiin todella ammattitaitoisen ja luotettavan kumppanin? Me tahdomme sinut. Lupaamme sinulle jouhevan ja mukavan matkan, ilman ikäviä yllätyksiä.

Haluaisitko keskustella aiheesta kanssamme tarkemmin?   Varaa lounas tai pullakaffet

Palvelut isännöitsijöille

Meiltä saat kaiken samasta paikasta – kunnossapitosuunnittelusta ja tutkimuksista projektinjohtoon ja töiden valvontaan. Kuten tiedät, se helpottaa oleellisesti kiinteistön ylläpitoa, tulevien korjausten hallittua ajoittamista ja laajuutta sekä korjaushankkeiden onnistumista.

Tutustu palveluihin

Hyvin suunniteltu putki­remontti on puoliksi maksettu

Tämä opus tietää miten hyvä putkiremontti suunnitellaan ja johdetaan. Ja miksi eritoten suunnittelusta kannattaa maksaa, koska silloin kaikki muu sujuu eikä tule yllättäviä lisäkuluja tai yllätyksiä.

Järjen ääni I - Taloyhtiön putkiremontti -opas kertoo mitä nimi lupaa.

Töitämme

Tiettyyn paikkaan tiettynä aikana tehty rakennus on aina uniikki, ja vaatii sen mukaista tarkastelua. Tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihin, annamme sinulle arvokasta käytännön kautta opittua tietoa, jota et muualta saa.

Ulkovaipan ja piha-alueiden peruskorjaus

As-oy Kiertotähdentie 4

Helsingin Siltamäessä sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu yhdeksän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat hankesuunnittelu, ulkovaipan kunto- ja haitta-ainetutkimus, pää-, arkkitehti- rakenne-, LVI- ja sähkösuunnittelu ja töiden valvonta.

Asuinkerrostalon perinteinen putkiremontti

As Oy Myyrintuomi

Vantaan Myyrmäessä sijaitseva, vuonna 1973 valmistunut kahden asuinrakennuksen ja 120 huoneiston kerrostalokiinteistö. Tehtävämme hankkeessa olivat pää-, LVI-, sähkö-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu.

Kiinteistön peruskorjaus

As-oy Kauppaneuvoksentie 4

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Olemme toimineet hankkeesta riippuen projektinjohtajana, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana ja töiden valvojana.

Kiinteistön peruskorjaus ja parannustyöt

As Oy Kaarenjalka 5

Helsingin Kontulassa sijaitseva, vuonna 1968 valmistunut asuinkerrostalokiinteistö. Kiinteistön peruskorjaus, käyttötehokkuuden kasvattaminen ja energiatehokkuuden parantaminen