Referenssit

Korjausrakennushankkeen läpivieminen edellyttää monipolvisen rakennuskantamme rakennus- ja talotekniikan sekä arkkitehtuurin tuntemusta. Tämän lisäksi on oleellista hallita teknisten ja kaupallisten asiakirjojen tapauskohtainen laatiminen ja tulkinta. Jokainen rakennus on uniikki, tiettynä aikana omalle paikalleen tehty, ja vaatii sen mukaisen tarkastelun, mutta tuomalla aiemman kokemuksemme uusiin projekteihimme, annamme asiakkaamme käyttöön arvokasta käytännön kautta opittua tietoa. Meillä on runsaasti referenssejä eri-ikäisten ja –kaltaisten rakennusten korjaamisesta ja rakentamisesta.

Referenssiluettelo

Referenssiluetteloomme on listattu yrityksemme merkittävimmät projektit. Lisäksi luettelon lopussa on lista asiakkaistamme, joille olemme suorittaneet eri tyyppisiä toimeksiantoja. Voit pyytää heiltä puolueettoman mielipiteen yrityksemme toiminnasta.

Referenssikohteitamme

Julkisivun, kattoterassien ja vesikaton peruskorjaus

Oy Mikonlinna Ab

Helsingin ydinkeskustassa, Rautatientorin laidalla sijaitseva, 1940-luvulla rakennettu liiketilakiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat vesikaton kuntokartoitus, julkisivu- ja vesikattotöiden pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta. Kiinteistöllä on suojelukaavamerkintä SR 1.

Katso kuvia kohteesta

Asuinkerrostalon putkiremontti perinteisin menetelmin

As Oy Aleksis Kiven katu 38

Helsingin Kalliossa sijaitseva, 1920-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat projektijohto ja rakennus-, LVI- ja sähköteknisten töiden valvonta.

Katso kuvia kohteesta

Julkisivun ja parvekkeiden peruskorjaus

As Oy Mirjalax

Espoon Olarissa sijaitseva, 1970-luvulla rakennettu neljän asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat betoniparvekkeiden kuntotutkimus, pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta

Katso kuvia kohteesta

Kiinteistön peruskorjaus

As Oy Kauppaneuvoksentie 4

Helsingin Lauttasaaressa sijaitseva, 1950-luvulla rakennettu asuinkerrostalokiinteistö. Kiinteistö on peruskorjattu usean vuoden aikana eri vaiheissa. Tehtyjä perusparannuksia ovat olleet mm. putkiremontti perinteisin menetelmin, eteläjulkisivun korjaus eristerappaamalla, hissien rakentaminen ja porrashuoneiden kunnostaminen. Olemme toimineet näissä projekteissa tilanteesta riippuen projektijohtajana, töiden valvojana ja/tai pää-, arkkitehti- ja rakennesuunnittelijana.

Katso kuvia kohteesta

Vesikaton peruskorjaus

As Oy Liisankatu 15

Helsingin Kruununhaassa sijaitseva, 1910-luvulla valmistunut kahden asuinkerrostalon kiinteistö. Tehtävämme projektissa olivat vesikaton kuntotutkimus, arkkitehti- ja rakennesuunnittelu, projektijohto ja rakennusteknisten töiden valvonta.

Katso kuvia kohteesta